Saturday 10 August 2013

Και ο Τσιαμτσίκας λάτρης της Καρδίτσας!


Όλοι γνωρίζουμε τον Νίκο τον Τσιαμτσίκα. Καθώς και τις περγαμηνές του τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στο τραγούδι. «Το όνειρό μου είναι, κάποια στιγμή, να μπορέσω να παίξω μουσική αλλά και να δημοσιογραφήσω στην πόλη της Καρδίτσας!», δήλωσε ο πολυτάλαντος Νίκος. Χρειάζεται, άραγες, κι άλλη απόδειξη για να φανεί ότι η Καρδίτσα αποτελεί πλέον δυνατό πόλο έλξης; 

5 comments:

  1. Παναγιώτης10 August 2013 at 17:25

    Σημαντική δήλωση από έναν μεγάλο δημοσιογράφο και καλλιτέχνη!

    ReplyDelete
  2. Φαίνεται ότι όλα αλλάζουν. Η Καρδίτσα έρχεται στη μόδα. Επιτέλους. Ώρα της ήταν.

    ReplyDelete
  3. Κάτι θα ξέρει ο Νίκος ο Τσιαμτσίκας για να θέλει να έρθει στην Καρδίτσα. Και να φανταστείς ότι εμείς θέλουμε να φύγουμε άρον-άρον. Για να θέλει να έρθει ένας Τσιαμτσίκας, μια τόσο μεγάλη αξία, αυτό σημαίνει ότι η Καρδίτσα από δω και μπρος θα προσφέρει πολλές και καλές ευκαιρίες σε όλους μας.

    ReplyDelete
  4. Καλά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή ειρωνικά τα λέτε;;
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τι εστί Τσιαμτσίκας και αν έχει δράμι νιονιό στο τσερβέλο του;;;
    Ένας στούρνος είναι και τεμπελχανάς δημοσιογραφάφος (τον έζησα για μερικούς μήνες που αντί να βγάλει τη δουλειά που του δίναμε χαλούσε και των υπολοίπων με τις μλκίες του...
    Ύστερα έγινε ο γραφικός "ρεπόρτερ" του Καναλιού 5 (πρόδρομος του ALTER) και περνούσε ευχάριστα την ώρα του ο κόσμος, αλλά απόδημοσιογραφία και ενημέρωση;.... ΝΤΙΠ!!! Ντιπ καταντίπ σας λιέου!!!!
    Ύστερα ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δεν τον σήκωνε η δημοσιογραφία, στην οποία θέλει να'χεις γερό σκώτ' και πλεμόν' -σας λιέου εκ πείρας!! Και λίγο νιονιό στους κιφάλι σ'... -σας ματαλιέου!!
    *** Τώρα αν ο Τσιαμτσίκας πέτυχε στη μουσική, πού ακριβώς και πόσο πέτυχε, πολύ θα ήθελα να το μάθω!!!

    Γ.Α.Γ. Δημοσιογράφος
    Καρδίτσα

    ReplyDelete
  5. ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΥΧΙΤΣΑΣ13 September 2013 at 19:42

    Θα ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ με τον παραπάνω σχολιαστή Γ.Α.Γ. Ο κ. Νίκος Τσιαμτσίκας είναι ένας ΑΡΙΣΤΟΣ επαγγελματίας και ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ άνθρωπος. Αλλά και πολύ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ σαν μουσικός. Καλά τα λέει η ανάρτηση. Την ξέρω καλά τη δουλειά του, τον ξέρω και σαν άνθρωπο, και μπορώ να πω με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι θα ήταν ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ για την Καρδίτσα να τον έχει στις τάξεις της.

    ReplyDelete